ខ្ញី និងប្រយោជន៍ចំពោះសុខភាព
-ប្រយោជន៍ទូទៅ ៖ ខ្ញី ជួយបំបាត់ក្លិនឆ្អាបក្នុងអាហារ ព្យាបាលអាការហើមពោះ ឆ្អល់ពោះ ជួយដេញខ្យល់ ព្យាបាល ក្អក ជួយឱ្យប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ ធ្វើការបានល្អ កែអាការពុលរថយន្ត ពុលកាណូត កែរាកមូល បន្ថយកូលេស្តេរ៉ូល ក្នុងថ្លើម បន្ថយសម្ពាធឈាម ធ្វើឱ្យរបួសមិនរលាក និងជួយព្យាបាលអាការឈឺសន្លាក់ ឈឺឆ្អឹងឆ្អែង ជាពិសេស ចំពោះអ្នកដែលមានជំងឺសន្លាក់។
-ជនជាតិចិន ៖ ចូលចិត្តខ្ញីច្រើនបំផុត ទាំងប្រើដើម្បីព្យាបាលជំងឺ និងដើម្បីប៉ូវកម្លាំង ដោយយកខ្ញី ទៅដាំជាមួយស្ករអំពៅ ដើម្បីព្យាបាលផ្តាសាយ។ បើប្រើខ្ញីស្រស់ មកបិទនៅនឹងសៀតផ្កាទាំងសងខាង នឹងជួយបំបាត់អាការឈឺក្បាល ហើយបើយកខ្ញី ដាក់នៅក្រោមអណ្តាត នឹង ជួយបំបាត់អាការក្អួតចង្អោរបានល្អ។
-ជនជាតិជប៉ុន ៖ មានវិធីសម្រកជាតិខ្លាញ់ ដោយយកខ្ញីស្រស់ មកកោសជាសរសៃតូចៗ រួចយកមកម៉ាស្សា ឱ្យសព្វភ្លៅ ឬបរិវេណដែលមានជាតិខ្លាញ់សែលលុយឡៃ នោះវានឹងកម្ចាយខ្លួន ធ្វើឱ្យស្បែករាបរលីងល្អ និងរាងស្វែល ជាងមុន។
-ជនជាតិឥណ្ឌា ៖ អាហាររបស់ជនជាតិឥណ្ឌា និយមប្រើខ្ញីក្រៀម ជាគ្រឿងទេស ព្រោះមានជំនឿថា ខ្ញីជួយបង្កើតដំណើរការឈាមរត់ ឱ្យកាន់តែប្រសើរឡើង បន្ថយការរលាយរបស់ថ្លើម បំបាត់ការឈឺចាប់ បន្ថយអាការហើមទឹក ជាថ្នាំជួយរំលាយអាហារ ជួយបណ្តេញខ្យល់ ក្នុងពោះវៀន ធ្វើឱ្យមាត់ និងក ជ្រះស្អាត បំបាត់អាការក្អួតចង្អោរ និងជាថ្នាំជំនួយសម្រាប់អ្នកចង់មានកូន ទៀតផង៕
នៅមានត! សូមចុចខាងក្រោមដើម្បីអានអត្ថបទបន្ត៖
http://news.popzone.asia/NewsDetail2.aspx?2012-04-25120425042938
No comments:
Post a Comment