រក្សាទុកគ្រឿងទេសរុក្ខជាតិ ឲ្យប្រើប្រាស់បានយូរ
សម្រាប់ស្ត្រីមេផ្ទះមួយចំនួន ដែលទិញគ្រឿងទេសរុក្ខជាតិ (ដូចជា ស្លឹកជីរនាងវង ស្លឹកម្រះព្រៅ និងម្ទេសជាដើម) យកមកដាំស្អហើយនៅសល់នោះ អ្នកខ្លះអាចយកទៅហាលឱ្យស្ងួត ដូចជា ស្លឹក ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ។ រីឯជីរនាងវង ត្រូវហាលក្នុងកញ្ច្រែង ដើម្បីឱ្យខ្យល់អាកាសចេញចូលបានល្អ។
ការហាលគ្រឿងទេសរុក្ខជាតិ ប្រភេទគល់ ឫសនោះ អ្នកត្រូវតែលាងសម្អាតវាឱ្យបានល្អបំផុត រួចហាន់ជាកង់ ស្មើៗគ្នា ទើបយកទៅហាល។ ជាពិសេស អ្នកត្រូវ តែឧស្សាហ៍ប្រែ ឬត្រឡប់វា ដើម្បីឱ្យវាស្ងួតស្មើៗ គ្នា។ នៅមានត! សូមចុចខាងក្រោមដើម្បីអានអត្ថបទបន្ត៖
http://news.popzone.asia/NewsDetail2.aspx?2012-04-26120426051109
No comments:
Post a Comment