Thursday, April 26, 2012

តិច​និក​ស្ល​តុំ​យ៉ាំ​បង្កង​ ឱ្យ​ឆ្ងាញ់​

តិច​និក​ស្ល​តុំ​យ៉ាំ​បង្កង​ ឱ្យ​ឆ្ងាញ់​

តិចនិកស្លតុំយ៉ាំបង្កង ឱ្យឆ្ងាញ់
តិ​ចនិ​ច​ស្ល​ស​ម្លតុំ​យ៉ាំ​​បង្ក​ង​ ​ឬ​ស្ងោរ​ជ្រ​ក់​ប​ង្ក​ង​ ​ឱ្យឆ្ងា​ញ់​ ​ជា​ដំ​បូ​ង​ ​អ្ន​​ក​​​​​គួ​​រ​ត្រៀ​ម​ប​ង្កង​ស្រ​ស់ៗ​ ​និ​ង​​ ប​ក​សំ​ប​ក ​​ដោ​យ​ទុ​ក​សំប​ក​ក​ន្ទុ​យ​ប​ន្តិ​ច ​ព្រោះ​ដើ​ម្បី​មិន​ឱ្យ​សា​ច់​រ​បូ​ត​ចេញ​ ​នៅ​ពេ​ល​ដែ​ល​ត្រូ​វទឹ​ក​ក្តៅ​ ​ប​ន្ទា​ប់​ម​ក​ ​ត្រូ​វ​វះ​ខ្ន​ង​ប​ង្ក​ង​ ​យ​ក​សរ​សៃ​ខ្មៅ​ចេ​ញ​។​


នៅមានត! សូមចុចខាងក្រោមដើម្បីអានអត្ថបទបន្ត៖
http://news.popzone.asia/NewsDetail2.aspx?2012-04-26120426052247

No comments:

Post a Comment