តិចនិកស្លតុំយ៉ាំបង្កង ឱ្យឆ្ងាញ់
តិចនិកស្លតុំយ៉ាំបង្កង ឱ្យឆ្ងាញ់
តិចនិចស្លសម្លតុំយ៉ាំបង្កង ឬស្ងោរជ្រក់បង្កង ឱ្យឆ្ងាញ់ ជាដំបូង អ្នកគួរត្រៀមបង្កងស្រស់ៗ និង បកសំបក ដោយទុកសំបកកន្ទុយបន្តិច ព្រោះដើម្បីមិនឱ្យសាច់របូតចេញ នៅពេលដែលត្រូវទឹកក្តៅ បន្ទាប់មក ត្រូវវះខ្នងបង្កង យកសរសៃខ្មៅចេញ។
នៅមានត! សូមចុចខាងក្រោមដើម្បីអានអត្ថបទបន្ត៖
http://news.popzone.asia/NewsDetail2.aspx?2012-04-26120426052247
No comments:
Post a Comment