អាហារប្រភេទអាំង ជាអាហារដែលនិយមច្រើន ដោយសារមានក្លិន- ឈ្ងុយ និងផ្តល់កម្តៅល្អ ជាពិសេស ក្នុងពេលអាកាសធាតុត្រជាក់។ អាហារ ប្រភេទនេះ គ្រូពេទ្យជំនាញ បានអះអាងថា ជាអាហារដែលប្រឈមនឹងការ ទទួលបានសារធាតុភីអេអេច (PAH/ Polycyclic Aromatic Hydrocarbon) ជាសារធាតុដែលមាននៅក្នុងផ្សែងភ្លើង ផ្សែងធូប ផ្សែងបារី ផ្សែងរោងចក្រ និង ផ្សែងផ្សេងៗ ដែលបណ្តាលមកពីការដុតចំហេះមិនបានពេញលេញល្អ។
No comments:
Post a Comment